Vintern är magisk här, och är så mycket mer än bara skidor i liftsystemen. Gå på längdskidor till någon av våffelstugorna, grilla vid ett vindskydd, åk på ett snöskoteräventyr eller prova att isklättra på något av isfallen i området. Fråga gärna oss om tips, vi svarar mer än gärna. 


Här kan du köpa liftkort till skidsystemen i området samt spårkort till längdspåren. Det finns också många tips och förslag på aktiviteter i området. 

www.funasfjallen.se

Vår

Våren är solgropar vid en fjälltopp med varm choklad, skateskidor på skaren, solen i ögonen på tur på fjället.  Snön ligger kvar länge och ända in i maj är det oftast möjligt att gå fina turer på skidor på fjället. Hör gärna av dig om du är nyfiken på snöläget och vill uppleva lugnet när alla turister åkt hem. 

Sommar

Sommaren är bad i en fjällbäck, hjortronplockning på en myr, mountainbike på flowiga stigar, en sten på ett toppröse vid första toppbestigningen och ett tält vid fjällets fot... och så mycket mer...

Höst

Hösten är fjällvandring i sprakande färger, en eld i mörkret och ofta få turister.  I november kanske isarna har lagt sig. Skridskosäsongen är ofta kort men naggande god. Som boende i våra hus bistår vi gärna med värdefulla tips om isar i området.